Serbian Underground // Hip Hop forum Serbianunderground je najveca HipHop zajednica na Balkanu. Na nasem portalu mozete pronaci najnovije vesti iz sveta HipHopa, download zonu sa srpskim repom, galeriju grafita, kao i mnoge druge zanimljivosti.
Rep Džukci - Enas - Izgubljeni 2012
Enas_1 - 5 August 2012, 17:34 Naslov: Enas - Izgubljeni 2012pozdrav ekipi evo nova stvar od mene ovaj put bez dubstepa i neurofunka da vas malo zagrijem prije nego izadje ep.....koga interesuje ep je snimljen sad je na tom produciranju i sranja imaju dva gostovanja na jednoj stvari su alfa5 a na drugoj brat agrez koji ujedno mix-a ep i sranja.....aj zivjeli
ps.bit je bushidov lose je odrepao morao sam bolje
zivjelishiya - 5 August 2012, 19:50 daj mp3Debeli Lonza - 5 August 2012, 21:14 evo ga download
Kod:
Da bi ste videli link morate se registrovati. Hvala.
skinuo sam pa kad preslusam javicubra1N - 5 August 2012, 22:42 bravo, bravo, pravo je... znaci nemoj da je ep bez neurofunka i dubstepa, ceka se to... Kristal - 6 August 2012, 05:59 bravo enase brate moj
dobro je ovo bas
zivioEnas_1 - 6 August 2012, 17:26 fala burazeri evo sendspace link
Kod:
Da bi ste videli link morate se registrovati. Hvala.
axa - 9 August 2012, 14:50 Dobra stvar brate shiya - 9 August 2012, 20:05 odlicno je ovoEnas_1 - 11 August 2012, 00:40 fala za komentare drago mi je da su pozitivni i sranja
zivjeli azTer - 12 August 2012, 12:41 malo mi je neskladno to što je tema i rep općenito agresivan (ili možda meni zvuči tako?), a bit mi je nekako opušten i lagodan. to mi je posebno primjetno na refrenu. da je bit malo "luđi", bolje bi zvučalo sveukupno. nije loše, al ovako mi fali nešto traci.Enas_1 - 14 August 2012, 19:44 pa dobro ako tako dozivis bit mogao bi biti u pravu neam pojma meni je dao puno prostora kontam na sta ciljas al jebiga ne znam ja to gledam nekako drukcije meni je prelud sam od sebe bit iako je vrlo jednostavan uglavnom tako nekako fala sto si izdvojio vrijeme i za komentar i za slusanje