| |
Serbian Underground // Hip Hop forum Serbianunderground je najveca HipHop zajednica na Balkanu. Na nasem portalu mozete pronaci najnovije vesti iz sveta HipHopa, download zonu sa srpskim repom, galeriju grafita, kao i mnoge druge zanimljivosti. |
 |
Ostalo - Universal Share Downloader 1.3.4.9 sa svim pluginovima
Skipi - 25 August 2008, 21:47 Naslov: Universal Share Downloader 1.3.4.9 sa svim pluginovima Ovaj program je napravljen od strane nekog ruskog programera (Ne vazno) i njegova funkcija je sledeca:
Ubacite linkove od fajlova koje zelite da skidate i on ce automacki nakon skidanja jednog fajla da se prebaci na drugi, podrzava preko 150 sajtova ukljucujuci i neke poznatije poput rapidshera, megauploada itd. Softver je potpuno legalan jer on nije crack za ove sajtova niti je neka zaobilaznica, to jest on ce recimo na rapidu skinuti jedan fajl, sacekati vreme koje je potrebno za skidanje izmedju 2 downloada i automatski poceti da skida sledeci...
Nadam se da ce te uzivati jer ja uzivam. Stvarno dobar program..
Ako bude bilo greshaka recite pa cemo reshiti...
| Kod: | | Da bi ste videli link morate se registrovati. Hvala. |
trick-trick - 25 August 2008, 22:36
nije do programa..ali vec 2 dama mi prijavljuje da moja ip adresa skida neshto..ne mogu da verujem...-_-'..bzvz skroz..
inache,program radi verovatno..pukashava da skine,ali..kazhe da skidam vec..
Edit:krenuo jee..jee..xD
joint - 27 August 2008, 13:55
i meni to pokazuje mamu mu vec mesec dana nemogu nista sa rapida da skinem
WEbad - 27 August 2008, 16:21
mozda vas zeza provajder... ja sam jedno vreme (dok nisam promenio provajdera) delio ip sa vise ljudi, tako da ono, sve je moguce...
joint - 27 August 2008, 16:25
sto posto je to i torrent me zejebava nista mi ne radi zato cu da sjebem provajdera muski
Makky - 27 August 2008, 16:29
a koji ti je provajder?
evil - 27 August 2008, 20:04
jedva sam skinuo ovo...zeza sendspace.
evil - 27 August 2008, 22:39
brate svaka cast za ovaj program. znaci radi kao lud!
trick-trick - 28 August 2008, 01:39
da..ja sam skinuo vec pet-shest filmova za 2 dana..:D
Eminstein - 28 August 2008, 09:13
fora je da ja sa rapida ne mogu da skidam i inace zbog ip adrese, a i sad preko ovog, isto mi je...
trick-trick - 28 August 2008, 13:14
meni je isto tako bilo,i prokinulo posle par puta..i sad ide odlichno..:D
evil - 28 August 2008, 15:20
| eminstein pisao/la: | | fora je da ja sa rapida ne mogu da skidam i inace zbog ip adrese, a i sad preko ovog, isto mi je... |
promeni provajdera.
joint - 28 August 2008, 15:39
| Makky pisao/la: | | a koji ti je provajder? |
ma wireless nego fazon ovaj program mu jebe kevu obnavlja sve dok bude moglo i kroz 15 minuta pola cuke pocne da skida
Skipi - 28 August 2008, 15:45
Recite ako link ne radi da kacim ponovo ovog puta sa josh vishe pluginova, provalio sam neshto. Ako ima i premium usera za rapid skinuo sam pluginove i za to.
joint - 29 August 2008, 02:34
| Skipi pisao/la: | | Recite ako link ne radi da kacim ponovo ovog puta sa josh vishe pluginova, provalio sam neshto. Ako ima i premium usera za rapid skinuo sam pluginove i za to. |
Jel ima da budes ako nisis :lol2:
joint - 29 August 2008, 02:37
e stvarno je opasna stvar ovaj downloader ja dosad skinuo 2 filma na rapid koji me usto i zeza sa onim "vec skidas sa te IP adrese" i ako neko razmislja dali da skine nek ne zeza prog je opasan ili usuprutnom ide u... :u kazan: :u kazan:
makaveli - 30 August 2008, 20:24
meni radi ko besan
FanSte - 2 September 2008, 22:05
vec dugo koristim slican program Free download manager
i odlican je
i brze skidam preko njega fajlove sa rapida i megaup. nego kao sto sam pre skidao
a da vam tek ne pricam koja je munja za skidanje sa torrenta, pa i fajlova sa ftpa
i mali je program ne zauzima uopste mnogo na hardu
WEbad - 2 September 2008, 23:35
ajd nek okaci neko ovo na rapid il nesto drugo, jebe sendspejs
Skipi - 3 September 2008, 10:31
Ok evo kacim...
Skipi - 3 September 2008, 12:29
Nece da mi okaci na rapid jbga
WEbad - 3 September 2008, 16:26
a zshare?
a[dRe]naline - 4 September 2008, 11:53
jebeno nece da mi skida
...samo stavim link od rapida ili moram da cekam dok ne prodje timer posto nemam premium?
Skipi - 4 September 2008, 14:59
Evo uspeo sam na zhere
a[dRe]naline - 5 September 2008, 00:52
radi ko ludo..ali ne kontam da radi neki plug in...
Skipi - 5 September 2008, 10:19
Pa da ne rade plug inovi ne bih mogao ni da skidash sa sajtova. Lol
Bore - 9 September 2008, 10:31
Hmm isto takav program je i cryptlord
Ja sam pre koristio US downloader ali nakon sto nije mogao da probije finalnu verziju kuca i maca (hahah) onda sam ja isprogramirao neko sranje i "istrenirao" captcha decoder da mi cepa E onda, posle jedno 2 dana sam skontao da je RS skinuo capthca sranje i da daju unlimited download...
Program cepa i preporucio bih svakom da ga ima. Ako neko ne moze da pokrene (zato sto ume da zabada usled velikog CPU opterecenja) nek skine cryptlord program...
a[dRe]naline - 29 September 2008, 01:25
NE RADI MI OVO GONVO, instalirao se neki plug in i od tada nece nista da skida, bore daj link od tog tvog
Skipi - 29 September 2008, 20:37
Najverovatnije si instalirao plugin za premium... Jednostavno udji u folder gde su plugini i obrishi ga... LOL
a[dRe]naline - 30 September 2008, 17:39
| Skipi pisao/la: | | Najverovatnije si instalirao plugin za premium... Jednostavno udji u folder gde su plugini i obrishi ga... LOL |
pa kad ne znam koji je
Skipi - 2 October 2008, 22:34
Hmm... Kad pocne da ti downloaduje treba da ti izbaci greshku u kojoj ce ti pisati koji plugin ne valja, e taj treba da obrishesh.
high_shb - 11 October 2008, 10:07
dobra stvar...zasad mi radi sve kako trea...hvala :P
a[dRe]naline - 11 October 2008, 14:54
| Citat: | Description : This software is based on RS downloader created by websuraj.
This software is AAWARE , AA stands for Anti-Assholes. So if you are person that spreads viruses/malwares/spywares over internet it is illegal for you to use this software (Yes you USDownloader idiots , i`m talking about you).
GREETINGS FROM SERBIA
Created on 2 and 3.8.2008 out of frustration by unstable peace of shit called USDownloader and all moronst that put viruses in it.
DraxD |
This way you don't have to enter any premium info (no risk of losing your accounts) and there is no need to do this mannualy, file by fileYou won't get full download speed as a premium user, you'll get speed as RS gives you, this is only to make the whole free download process automatic.
copy the rs links and then click on the prog and press ctrl+v to paste the links in and then click start!!
BE SURE YOU HAVE INSTALLED
Microsoft .NET Framework Version 2.0 Redistributable Package (x86)
evil - 13 October 2008, 04:08
a[dRe]naline, kako ti radi program?
Primetio sam sada kada skinem jedan fajl da ceka 15 minuta da pocne drugi izgleda da opet ovi cackali nesto iz rapida
dc - 15 October 2008, 13:14
evo ga novi sa sve plug inovima
~Napalm~ - 21 October 2008, 19:11
e koja je fora sa ovim programom, kad sam ubacio neki link sa rapida izbacio mi neshto cant update, u posebnom prozoru i nishta od dl-a?
high_shb - 22 October 2008, 07:51
neam pojma brate...al meni sve radi...
razis - 22 October 2008, 20:02
Jel ovaj program radi kao torrent? Mislim na to kad se restartuje rachunar, njega pokrenem i on nastavlja gde je stao, ili prekine skidanje pa moras ponovo da stavlja listu fajlova koju si hteo da downloadujesh???
dc - 22 October 2008, 20:16
ne brate
on ti samo pomaze da ne moras non stop da blejis na rapidu i klikces i cekas nego poredjas linkove i on sam skida sve sto si ubacio od linkova,kapiras?
razis - 22 October 2008, 21:44
| diablo pisao/la: | ne brate
on ti samo pomaze da ne moras non stop da blejis na rapidu i klikces i cekas nego poredjas linkove i on sam skida sve sto si ubacio od linkova,kapiras? |
Ma kapiram ja to... Nego ako se sluchajno restarstuje racunar a on skida, jel posle mogu samo da ga pokrenem i on da nastavi dalje?
Uostalom skinucu pa cu videti...
~Napalm~ - 22 October 2008, 22:01
Skinuo sam neki program Jdownloader, koji radi po istom principu chini mi se, izmedju fajlova pokazuje i koliko ce se chekati dok sledeci ne krene. Jedino me zeza rapid, na svakih par sekundi secka download, verovatno jer nemam premium jebem li ga
high_shb - 23 October 2008, 08:04
| razis pisao/la: | | diablo pisao/la: | ne brate
on ti samo pomaze da ne moras non stop da blejis na rapidu i klikces i cekas nego poredjas linkove i on sam skida sve sto si ubacio od linkova,kapiras? |
Ma kapiram ja to... Nego ako se sluchajno restarstuje racunar a on skida, jel posle mogu samo da ga pokrenem i on da nastavi dalje?
Uostalom skinucu pa cu videti... |
nece ti nastaviti de je stao, al lista ce ostati ista, i pocece download ponovo iz pocetka
razis - 24 October 2008, 09:33
| high_shb pisao/la: | | razis pisao/la: | | diablo pisao/la: | ne brate
Uostalom skinucu pa cu videti... |
nece ti nastaviti de je stao, al lista ce ostati ista, i pocece download ponovo iz pocetka |
Da, da... Skinuo sam ga i skontao kako radi... dosta koristan program...
nikmar - 25 October 2008, 21:35
pa koristan je ali opet su uveli na rapidu ono cekanje posle skinutog nekog fajla
evil - 26 October 2008, 03:48
pa ne moze pare i jare...nisu toliko ludi ljudi iz RS-a.
high_shb - 27 October 2008, 21:14
auu..mos mislit cekas max 1 min....i onda se skida...a ja popdne ubacim u plejlistu krsa linkova i kad se vratim iz skole skinuto... sa rs... i tako... bleja :P
Hrga - 28 October 2008, 08:24
15 minuta
~Napalm~ - 29 October 2008, 08:21
Nikako ne mogu da osposobim ovaj program. Ubacim desetak rapidshare linkova, ali nikako da krene download, svaki put dole pishe unable to get the link i krene novi retry koji traje 5 minuta, i tako u krug. Verzija programa je 1.3.5.1, inache nemam rapidshare premium
Jel ima neko isti problem i da li zna kako da ga reshim?
Hrga - 29 October 2008, 08:27
samo cekaj krenit ce kazem ti 15 minuta izmedju linkova
high_shb - 29 October 2008, 10:08
ne znam...meni radi sve kako treba...nemam premium...mozda zbog one sugave ip adrese ti sere
Skipi - 29 October 2008, 12:49
Ako imash Wirles potrebno je malo vishe vremena da bi download krenuo jer ne mozesh da menjash IP...
~Napalm~ - 29 October 2008, 18:21
Nemama wireless,adsl 512/64 .... Znam da je 15 minuta izmedju downloada ali fora je shto program ima 5 minuta odbrojavanje po defaultu pa retry, to je ono odbrojavanje u donjem delu prozora, chekao sam tri odbrojavanja i nishta. Da li bi trebao da podesim taj retry na 15 minuta?
Koliko vama obichno ide retry-a pre pochetka downloada?
Hrga - 29 October 2008, 20:07
5min pa retry pa opet 5 min pa retry pa oet 5 min a nekad zna jos po 5 čekaj mal ko čeka taj dočeka
high_shb - 29 October 2008, 21:35
| Skipi pisao/la: | | Ako imash Wirles potrebno je malo vishe vremena da bi download krenuo jer ne mozesh da menjash IP... |
ja imam wireless...al neam nikakwih problema
Skipi - 30 October 2008, 10:45
Ah, probaj da restartujesh ruter onda to bi trebalo da reshi sve probleme...
Kosta - 27 January 2009, 13:26
program koristim zadnje 2 dine znaci perfektan program i jako koristan...
a[dRe]naline - 29 January 2009, 20:37
| Kosta pisao/la: | znaci perfektan program i jako koristan... |
a[dRe]naline - 3 June 2009, 14:54
| diablo pisao/la: | evo ga novi sa sve plug inovima
|
samo ovaj link radi.
crnismc - 8 July 2009, 19:14
jeste dobar program to stoji al Crypload je majka i josh imam skiptu da ne chekam 15 min vec 2 min i nastavi sledeci deo super stvar
high_shb - 11 July 2009, 14:00
| crnismc pisao/la: | | jeste dobar program to stoji al Crypload je majka i josh imam skiptu da ne chekam 15 min vec 2 min i nastavi sledeci deo super stvar |
gde to da skinem? D
ja kad sam kuci, ja samo resetujem adsl, pa cekam samo dok mi se adsl upali ;p
Ritter - 13 July 2009, 19:44
| high_shb pisao/la: | | crnismc pisao/la: | | jeste dobar program to stoji al Crypload je majka i josh imam skiptu da ne chekam 15 min vec 2 min i nastavi sledeci deo super stvar |
gde to da skinem? D
ja kad sam kuci, ja samo resetujem adsl, pa cekam samo dok mi se adsl upali ;p |
Skripta ti zavisi od modema koji imas...Evo npr. ova je za moj modem: http://www.sk.rs/forum/sh...13&postcount=14
high_shb - 13 July 2009, 20:39
aham, hvala, al ja imam HG520s model...mada mozda nadjem nesto po tom forumu...
markisha - 30 September 2009, 16:19
PREDOBRO !!
|
|