Starost: 25 Pridružio: 10 Sep 2008 Poruke: 1496 Gde živiš: u afektu
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 12 November 2009, 14:49
ne znam kako mi je uspelo to da uradim ono bzze pisao i provalim da mi otvara i beli font... valjda neki bug jbmliga... i onda kad sam procitao dzerijev post morao sam da odreagujem, pa sve i da zemlja izgori...
inace, sve pohvale za novi raspored, samo glupi crnci ne kapiraju da je ovo 8878646464 bolje...
Snapy Dee
Starost: 24 Pridružio: 15 Jan 2009 Poruke: 230 Gde živiš: Beograd
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 13 November 2009, 00:08
Želim samo da vas obavestim da sam postavio svoj novi album u temu http://www.serbianundergr...8600.htm#196927 pa bih vas zamolio da promenite naziv teme u Snapy Dee - Dve tačke zatvorena zagrada (ALBUM DOWNLOAD) Hvala...
Poslednji izmenio Snapy Dee dana 13 November 2009, 00:09; izmenjeno ukupno 1 puta
Zordan
Pridružio: 13 Mar 2009 Poruke: 319 Gde živiš: zrenjanin,ZP
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 13 November 2009, 17:34
Starost: 6 Pridružio: 22 Jul 2007 Poruke: 659 Gde živiš: All Around
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 14 November 2009, 10:40
jednostavno je. samo dok se ne sredi sve izgleda komplikovano.
upravo si dobio svoj topik, tamo ubuduće kači sve nove informacije i pesme koje imaš. ako želiš da se promeni prvi post u topiku, da piše tvoja biografija neka, slike i slično, kao i ako hoćeš da ti se promeni naslov topika, pročitaj pravilnik i javićeš se ponovo na ovoj temi.
Snapy Dee
Starost: 24 Pridružio: 15 Jan 2009 Poruke: 230 Gde živiš: Beograd
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 14 November 2009, 14:10
Hahaha, pa vi ste promenili naziv moje teme u "Dve tačke otvorena zagrada", ja rekoh "Dve tačke zatvorena zagrada" http://www.serbianundergr...2009-vt8600.htm
Ali hajde, ako ne može da se promeni ponovo nije bitno...
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 14 November 2009, 21:59
Kako sad mogu da postavim temu u podforumu "domaci rep" tj da ostavim pesmu...Kada idem na "nova tema" kaze mi da samo urednici mogu otvarati nove teme...
Kako sad mogu da postavim temu u podforumu "domaci rep" tj da ostavim pesmu...Kada idem na "nova tema" kaze mi da samo urednici mogu otvarati nove teme...
Pozdrav
ako već nemaš svoju temu na jednom od dva podforuma (džukci/mačke), onda otvori temu na ovom podforumu, a onda će je moderatori pomeriti na jednu ili drugu stranu u zavisnosti od kvaliteta.
ako imaš u arhivi svojih tema starih za pesme koje bi da ti se sjedine u tu jednu novu tvoju, pošalji mi linkove i spojićemo ih.