Pridružio: 07 Apr 2009 Poruke: 6 Gde živiš: Novi Bg
Redni broj posta: Poslao: 4 August 2009, 23:08 Filmovi
Eh evo da i ja pocnem nesto, danas sam na RTS 1 gledao Step Up 2: The Streets. Iako nema nikakve veze sa Hip-hopom, ipak me podsetilo da bismo mogli da napravimo thread gde bi postovali imena filmova koji imaju neke veze sa hiphopom na neki nacin, mada je 80% pokusaja da se napravi film vezan za hip-hop unisteno ipak ajde postujte neke filmove koje znate.
Kod:
Da bi ste videli link morate se registrovati. Hvala.
Takodje bih postovao i link za torrent, ali ne verujem da je to u skladu sa pravilnikom, pa trazite sami.
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 5 August 2009, 19:01 vrsta
Ovaj Step Up je samo break dance i to samo u Step Up 2, Step Up nisam ni gledao. A mislio sam isprva da hip-hop filmove stavljamo ovde (ne samo break) ali nema mnogo pravih hip-hop filmova, mada narvno, ako neko zna neki hardcore hh film, neka postuje ime ovde ili jos bolje RS link ako nije lenj ko ja da UL-uje.
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 24 January 2010, 20:27
ako hoces da gledas filmove o breakdance-u pronadji breakdance 1 i 2 i beat street to su ti najbolji filmovi o breaku...doduse ima onaj super deo u flashdancu kada djuskaju break na ulici (najezim se kada se setim tog dela)
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 27 January 2010, 10:21
e pa onda zloco ne mozes da tvrdis da je you got served najboji break film....u tom filmu me nervira ako ga se dobro i secam to sto ima ono takmicenje i oni sa nekom totalno drugom igrom pobedjuju na takmicenju koje nije za breakdance...to me je malo i nerviralo kod filma breakdance...beat street mi je totalno dobar jer je iskljucivo o break-u film...borba izmedju southside rockersa i new york city breakersa (valjda me um sluzi dobro) a mrzi me da guglam, posto to ispada da ne znas nista (svako moze da izgugla ali fora je da znas podatak, jer ako se nadjes oci u oci sa raspravom a nisi za kompom onda ispadas glup, za kompom svi znaju sve i zato me malo nerviraju forumski razgovori jer ne znas ko sta zna a ko je izguglao podatak i zaboravio ga nakon posta
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 28 January 2010, 08:34
jedino sto u beat street-u nema previse akrobacija...ipak su to pocetci break-a ali film je stvarno dobar, nije samo o break-u vec uopste je o hip hopu film kada vidim one ulice i isarane vozove prosto mi je krivo sto nisam 80ih ziveo u new yorku i imao 15 god
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 14 February 2010, 21:06
Nadjite "The Freshest Kids".
Odgledajte to pa onda bacite neki koment!
A "step up 1 i 2",su generalno sranje komercijalni filmovi koji su samo iskoristili bboyse da bi im film izgledao bolje,inace prica u filmu je sranje!
Sada se snima ili je vec gotov "step up 3",gde ce uglavnom biti samo bboysi,pa cemo videti na sta to lici!