The Easst
Pridružio: 14 Dec 2008 Poruke: 15 Gde živiš: Žarkovo
Redni broj posta: Poslao: 3 December 2011, 21:39
Prvo ne sviđa mi se ovaj Axin uvod predložio bih da to onemogućite pravilima pošto ipak se takmičite u rep betlovanju a ne u stend ap komedisanju - ipak, baš zbog toga, neću uzeti to u obzir sada, ocenjujem samo od kako krene muzika.
Smaraju me i Axovi panč inovi ovi upadi kao da slušam Nekroa, sa druge strane, Delfagorovu strofu kad slušam sve vreme mi se čini kao da mi se obraćaju dva Delfagora.
Obojica su mi po sadržaju bliski i imaju dobrih delova, ali Axa mi je prevagnuo jer mi se svideo ovaj combo koji počinje sa smrdenjem i barikadom, pa preko vila koje onda sa duplim značenjem prebaci u odgovor na ovo Delfagorovo u prethodnoj rundi.
Takođe, više mi se dopada Axin (nadam se da sam potrefio padež) flou, više se igrao sa njim, ima više interakcije sa bitom - mada više na početku nego pri kraju.
Zato ovaj put glasam za Axu, iako mi se ovako uopšteno čini da je Delfagor bolji reper, čak i njegovo zvuči i uvežbanije i iskusnije (plus čini mi se da je, uprkos izvedbi koja je bila malo promašaj, u prethodnoj rundi Delfa imao bolju strofu nego sad).
glas: Axa
Poslednji izmenio The Easst dana 3 December 2011, 21:40; izmenjeno ukupno 1 puta