Twon
Starost: 28 Pridružio: 15 May 2012 Poruke: 9 Gde živiš: Beograd
Redni broj posta: Poslao: 15 May 2012, 23:39 Evo malo masnog shita "TNT - 1 pokret"
Poslajte, dajte 4 min svojim usima da cuju nesto novo, mislim da se necete pokajati : )), i ostavite komentar sta mislite, zbog cega, kako i to .. : ))
Kod:
Da bi ste videli link morate se registrovati. Hvala.
_________________ Dobro jutro, dobar dan, dobro vece svima !!
Markiz Belletijev fan
Starost: 26 Pridružio: 10 Apr 2007 Poruke: 4704 Gde živiš: Bor
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 16 May 2012, 01:22
mator sam 16 godina.
omiljeni reper eminem sve do 2009 kada je poceo da se debilise.
nekako nas jezik nije bas dobar za rimovanje nije zvucan kao engleski nismo u tom americkom fazonu.
Veb je najbolji fristajler, i dejan matić bi to video
da sam na vašem mestu, ja bih se stideo
KING STAJL pisao/la:
Ovaj web je lud na 15 načine.
Twon
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 16 May 2012, 19:54
Markiz pisao/la:
stvarno je shit
OK, ok .. imamo coveka u kuci, kome je omiljeni reper eminem, da si imao pozitivnu " recenziju " zabrinuo bi se : )) .. idemo dalje ...
Markiz Belletijev fan
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 16 May 2012, 20:10
Kapiram da si neka oldskul glava i da se ne snalaziš dobro na forumima... To gde piše
Citat:
scrym pisao/la:
mator sam 16 godina.
nekako nas jezik nije bas dobar za rimovanje nije zvucan kao engleski nismo u tom americkom fazonu.
je citat lika sa foruma koji je izjavio te gluposti. Čisto da te demantujem.
mator sam 16 godina.
Twon
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 16 May 2012, 20:31
Markiz pisao/la:
Kapiram da si neka oldskul glava i da se ne snalaziš dobro na forumima... To gde piše
Citat:
scrym pisao/la:
mator sam 16 godina.
je citat lika sa foruma koji je izjavio te gluposti. Čisto da te demantujem.
u pravu si matori, nisam procitao do kraja citat, ispao sam bilde : )), samo sam video eminem, i prestao sam da citam, skontao sam na prvu da tim citatom dajes podrsku tom liku i eminemu : )), izvinite pardoM : )). a sto se tice godina, forumi su u ovoj formi vec decinijama, tako da ni moj cale ne zaostaje : ))
Twon
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 16 May 2012, 20:57
VeB pisao/la:
bezveze
razlog - nista posebno ni prica,ni flow,ni rime,i ko god spominje rec "fejkeri" u ovo doba treba stvarno da se zapita sta radi sa repom
e druze, pogledao sam par tvojih videa na Tubetu, zanimljivo, moram priznati, a jos zanimljiviji su mi komentari, izdvojio bih par " veb je debil nad debilima, bolje da pobrise sve klipove, samo se bruka... debilcino shvati da si jadan! " , " ti si idiot. mogu li te ikako nagovorit na samoubojstvo? pliiiiz! " , i da podvucem, samo sam citirao : )) . iskreno da kazem, nisam ni ja nesto vican " slobodnom stilu " rimovanja, i upravo iz tog razloga ne kacim videe tog tipa : )) . i da, valjda si ti TAJ " Veb " sto sam nasao : ))
Twon
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 17 May 2012, 02:19
bra1N pisao/la:
Twon, aj banuj se, ustedi poso ljudima.
sa kim se grudvas prijatelju ?? ako imas ostavi neki komentar, bilo negativan , bilo pozitivan, ne otvaraj usta dzabe, smrdi, moram da otvaram prozor sad, da luftiram sobu, a napolju hladno ...
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 17 May 2012, 18:32
Twon pisao/la:
e druze, pogledao sam par tvojih videa na Tubetu, zanimljivo, moram priznati, a jos zanimljiviji su mi komentari, izdvojio bih par " veb je debil nad debilima, bolje da pobrise sve klipove, samo se bruka... debilcino shvati da si jadan! " , " ti si idiot. mogu li te ikako nagovorit na samoubojstvo? pliiiiz! " , i da podvucem, samo sam citirao : )) . iskreno da kazem, nisam ni ja nesto vican " slobodnom stilu " rimovanja, i upravo iz tog razloga ne kacim videe tog tipa : )) . i da, valjda si ti TAJ " Veb " sto sam nasao : ))
da,ja sam...i to opet ne menja cinjenicu da ovo sto si okacio nicim ne odudara od mase prosecnih stvari...apsolutno nicim...to sto mene hejtuju jutjuberi kojima je deniro idol nema veze sa time
KING STAJL pisao/la:
Twon
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 18 May 2012, 04:40
VeB pisao/la:
Twon pisao/la:
da,ja sam...i to opet ne menja cinjenicu da ovo sto si okacio nicim ne odudara od mase prosecnih stvari...apsolutno nicim...to sto mene hejtuju jutjuberi kojima je deniro idol nema veze sa time
Vazi matori, najjaci si : )) . Samo nastavi da " kidas " te mikrofone, mozda nesto i naucim od tebe : ))
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 18 May 2012, 14:13
ajd jedno realno i ozbiljno pitanje...ako vec mislis da si najjaci i da niko ne sme da ti prigovori,zasto si onda stavio:
Twon pisao/la:
ostavite komentar sta mislite, zbog cega, kako i to .. : ))
???
ja tebe ne znam,prvi put cujem za tebe ovde,i dajem ti misljenje bez ikakvih predrasuda i prethodno formiranog misljenja. Znaci,iskreno misljenje. Napisao sam ti i zasto to mislim. I ti na to potezes sto mi je neko na jutjubu napisao da sam debil... Ne moras ti mene da slusas,naravno,ja sam samo jedan glas ovde, ali ne moras da se usput ponasas kao mala sisica povredjenog ega, nego nauci da se nosis sa kritikama (a koliko vidim niko te nije pohvalio jos,tako da se razmisli)...
A od mene bi mogao da naucis nesto zapravo,ali sumnjam da delis moje osnovne poglede na svet i rep,tako da...
KING STAJL pisao/la:
uddi
Starost: 90 Pridružio: 23 Feb 2012 Poruke: 133 Gde živiš: Novi Sad
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 18 May 2012, 16:41
Mogao bi mnogo da naucis od clanova ovog foruma,a ne da pljujes ovde i da se kurcis. Malo razmisli o tome. Pa sta ako neko hejtuje VeB-a? Koliko vidim lepo su ti rekli neke stvari Markiz i bra1n,kao i VeB,a ti usput imas odgovor na sve njihove kiritke i onda odlazis na jutjub da bi vredjao VeB-a. VeB moze da ti drzi casove u pisanju tekstova,ne samo VeB, veci i drugi forumasi,koji imaju i bolje tekstove... Nisam video tebe na jutjubu i da fristajlujes vise od 10 minuta. A to sto mislis da si popio svu pamet ovog sveta,kupi kamerici, uzmi lepo par beat-ova i snimaj se i fristajluj 15 minuta i onda cemo da uporedjujemo, ciji je bolji i videti sta ce ljudi komentarisati na tvoj free. I sad se ti napravi pametan i reci kako mi kenjamo i kako nemamo pojma,ali dobro bi bilo da ukljucis mozak, ako ga imas, a ako ga nemas, jbg, dovedi nekog da ti objasni, sta smo hteli da kazemo!
Starost: 20 Pridružio: 12 Mar 2009 Poruke: 2572 Gde živiš: Beograd
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 18 May 2012, 18:14
Potreba repera da okače stvar, traže komentar kakav god, i kad je negativan onda te napuše.
Zašto onda ne puštaš samo ortacima pesmu?
edit: u buduće pesme kači u "Domaći rep" podforum.
_________________ gume skripe bluz
Twon
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 20 May 2012, 02:02
Auuu ljudi, al' ste nabujali negativnom energijom ovde, previse ozbiljno shvatate moje odgovore, ovo treba da bude neka vrsta " battle -a ", i onda, ako vi kazete da sam los, bez ikakvih argumenata, onda naravno da cu ja da se branim, i da vracam prljavstinama o vama ))
@ Veb, matori u pravu si, trazio sam misljenje bilo kakvo, ali necu ih isto primiti od svakog .. Kad bi mi npr, lupam, rekao Rexxona ili Djus koji kidaju, da mi je flow odvratan i da su mi losi tekstovi, onda bi ih zapitao zasto misle tako, i sta bi ja mogao tu da uradim da postanem bolji, ali kad sam ispratio tvoj " rad " i sta ljudi misle o tvom radu na tjubu (cinjenica je da tamo ima gomila debila, ali itekako ima ljudi koji znaju ) tvoje misljenje mi i ne znaci puno. Nema potrebe da mi kacis etikete tipa " sisica ", najmanji problem da te oteram u tri PM i da te iznapusavam kobasem, ali to su vec uradili ljudi na tjubu, tako da ja tu neam sta da dopunim. Rekao si sta imas i ja sam, tako da mislim da je rasprava zavrsena
@ uddi sto se tice Markizovog komentara, toliko je plitko i bez argumenata, da ne znam ni sto sam prokomentarisao taj njegov komentar, verovatno upravo zbog toga, a Brain je lik cije sam bitove poslusao , nakon onog njegovog komentara, i mogu ti reci da vece govno, skoro nisam cuo, onaj njegov pokusaj dubstepa, moze bolje da napravi dete od 5 god, toliko o njegovom radu i mom misljenju o njemu. A objasnio sa Vebu da ne planiram da kacim " fristajlove " zato sto mi nisu nesto posebno, i ne mogu sebe da nazovem istim, i nigde ne pise, da ako je covek los u slobodnom bacanju rima, da je i los MC, to su ciste gluposti.
@ Mateo Ortak, jos je tvoj komentar i najrealniji, jesam verovatno ispao debil sto sam ovde usao u raspravu sa ljudima, ali jednostavno ne mogu da iskuliram, kad mi isprozivaju rad likovi koji ili nemaju veze sa hip hopom ili im je ta veza veoma slaba. I sad sam se spustio na taj nivo i nikad vise, verovatno, ako budem uspeo da iskuliram : )) . A i nigde ne pise da ce i ortaci imati samo reci hvale za mene : )) i hvala ti za savet gde ubuduce da kacim stvari : )) . ae uzdravlje svima !!
Markiz Belletijev fan
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 20 May 2012, 02:54
Joj, koliko ti beše godina imaš? Ne zna se šta mu je veće - ego ili IQ.
mator sam 16 godina.
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 20 May 2012, 11:04
Twon pisao/la:
Kad bi mi npr, lupam, rekao Rexxona ili Djus koji kidaju, da mi je flow odvratan i da su mi losi tekstovi, onda bi ih zapitao zasto misle tako
Ostaje pitanje - sto si okacio onda ovde i trazio komentar? Imas na fejsbuku i DJusa i Reksonu,pa pitaj njih...Na osnovu tvog obrazlozenja, samo ljudi koji su daleko bolji od tebe i koje poznajes mogu da ti daju misljenje... Sto nema veze sa mozgom...
Evo ovako:
MATORI,KIDAS!!!RISPEKT ZA TEBE!!!PESMA JE POKIDALA!!!
KING STAJL pisao/la:
Twon
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 21 May 2012, 03:43
@ Veb . Auu sto vole ljudi da cupaju recenice iz konteksta .. Naveo sam ti njih dvojicu kao glup primer zato sam i rekao " npr. , lupam " , nije mi nista preterano stalo do njihovog misljenja, ako dodje neka moja pesma dodje do njih, dosla je .. ako ne pravo da ti kazem zabole me . I da matori .. mnoogoo mi je lakse sad, hvala ti na podrsci, puno mi znaci i nastavicu da se trudim : )) .
@ Markiz . Ne znam sta bi ti rekao na ovakvo pitanje ? : )) Osim mozda odakle je proniklo i sta te je konkretno inspirisalo ? Al' aj vec kad si ga postavio da ti odgovorim, imam 27 dina, a pravo da ti kazem ti si prvi u zivotu koji mi je rekao da sam covek sa velikim egom, to mi je malo cudno, ipak sumnjam da niko nikad u mom zivotu nije bio iskren prema meni : ))
uddi
Starost: 90 Pridružio: 23 Feb 2012 Poruke: 133 Gde živiš: Novi Sad
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 21 May 2012, 10:15
Toliko si nahvalio svoju pesmu i sada za branis,zasto? Zato sto ti je pesma sranje,ne znam sta da ti kazem. Bolje da si trazio savet ovde neki, umesto sto si dosao i krenuo odma da kenjas. Treba sve kritike da primis i da probas da ispravis to u sledecoj pesmi,ali ne, ti mislis da imas najbolje pesme na balkanu, najjaci flow, najjace rime,ma battle ti i Skabo, Rexxxona ili bilo koji drugi reper, ti ga dobijas, onako ko iz picke. Vidim da ti je IQ jednak broju godina. Ocigledno je da sve jedan reper sa Balkana, ma sta sa Balkana, na svetu trazi tvoj savet. Druze nemoj da se palis kao fica na guranje, vec 'oladi malo i poslusaj neke njihove savete. Niko ovde ne hejtuje nove clanove, vec su se svi potrudili da napisu sta misle i da ti skrenu paznju, ali ti si kao konj, samo gledas napred......
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 21 May 2012, 10:51
Lice,.trazio si komentar.Sad kazes da te zabole...Odluci se...
Stvar je neki reprezent,i to mekan do jaja...Nema nijedne prijave koju mozes da kazes vau kako izuva linija,pretezno su stvari vec recene.Sto se tice bita i flowa,opet neki prosek.Sad,ako je tebi poenta repa samo navariti se i rokati nesto da se snima,ovo je super. Al ako drugima nije, onda nemoj da se ljutis.
Siguran sam da ces naci gomilu drugara i pacifista koji ce ti pohvaliti ma sta da uradis, pa idi njima trazi misljenje, ako ti vec toliko smeta kritika.