Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 29 June 2012, 02:44
dnodna pisao/la:
Jeste,Prota je podržao Dveri pa su ga ovi banovili iz ekpe.
pa zar nisu i ostali podrzavali dveri? kod ivana ivanovica ono, a i nalazio sam na netu da je skabo pricao na nekoj konferenciji, ili cemu vec, koju su organizovale dveri... mislim, zanima me sta i zasto posto mi je nelogicno
nacionalista pisao/la:
A koncert vrh, vrhova i tako to..
meni je, naprotiv, suprotno... nisam imao potrebu da se oglasavam dok nije ova prica sa dverima krenula. jeste bila atmosfera, ali masa i neki potezi kriticni krajnje. ja sam zapalio posle onih kosovo srbija momenata kada su dosli na najvisi nivo, tj tu sam cupkao vec, a na rep i grad sam zapalio, nisam mogao vise... razum nije mogao vise...
zato mi i nije jasno zasto bi izbacivali clana zbog dveri
a najtuzniji momenat koncerta je atmosfera na gorili u magli, jebiga
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 29 June 2012, 03:47
Ne vidim sta je cudno sto se skandiralo Kosovo je Srbija i pevala pesma Rep i Grad...pa Skabo je veliki protvinik rezima gej parade i uvek se odazivao na mitinge o Kosovu...
A ne znam koji ti to razum nije dozvolio,da li ovo sto se ovih dana desava u politici tvoj razum dozvoljava?
P.S inace BS i Skabo ne podrzavaju ni Dveri ni jednu drugu politicku stranku bas zbog toga da bi ostali dosledni onome sto pricaju,sa Dverima su saradjivali dok su ovi bili samo pokret ,nazalost vise ne
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 29 June 2012, 09:33
hvala na objasnjenju donekle, ne razumem i dalje koja je razlika izmedju dveri kao pokreta i stranke - ako su iste ideje, cemu ogradjivanje kao da nepristrasnost ima apsolutnu vrednost, i kao da vec ne izrazavaju pripadnost nekoj ideologiji svojim stavovima
*Legend* pisao/la:
A ne znam koji ti to razum nije dozvolio,da li ovo sto se ovih dana desava u politici tvoj razum dozvoljava?
to sto se desava u politici, od kad imam neki bitan nivo svesti, svakako nije nesto sto bi dozvolio razum. ali upravo u tome jeste stvar. skandiranje i cela ta demagogija vodi samo zaslepljivanju masa - sto se i desava. pa ni u ludilu ne bih rekao nesto kao jebes kosovo, itd. ali ne bih imao taj plitki pristup koji se zavrsava na tome da se derem kao batica kosovo je srbija111 situacija nije prosta, zato i treba biti realan ako bi ista i moglo da se uradi na bilo kom nivou a da se ne ispadne smesan, pa i na nivou svesti o problemu. ovako to izgleda kao, da kazem, politicki poen, a nikako stav koji moze da se odbrani - jer tu i zavrsava. tako je i nastup izgledao, narodnjacka masa i udri, nema tu govora o nekom podizanju svesti, cak naprotiv
da se razumemo, meni je bs uvek bio medju omiljenima. ali se nakon jedne tacke razilazimo. drag mi je platon ali mi je istina draza
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 29 June 2012, 10:19
E to je vec nesto drugo i tu se slazem...A za ovo za dveri kao stranku i pokret,morali bi da pitamo Skaba mada on na to pitanje izbegava da odgovori i na fejsu,ali licno mislim da se ne izjasne kako ne bi ljudi rekli evo i ovi se prodali i to...to je neko moje licno misljenje
Pridružio: 19 May 2009 Poruke: 876 Gde živiš: Beograd
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 29 June 2012, 11:09
Dok su Dveri(Srpske Dveri) delovali kao pokret,saradjavali su sa Sindikatom,kad su se ovi registrrovali kao POLITIČKA PARTIJA onda se i BS ogradio od podržavanja Dveri.Njihovi stavovi su najbliži stavovima BS-a.Porodica kao stub društa,prave vrednosti......
Starost: 20 Pridružio: 11 Dec 2008 Poruke: 1802 Gde živiš: novi bechej
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 29 June 2012, 11:49
ahahahahhahahahahhaha ne serite da su vikali KOSOVO JE SRBIJA
o majku ti jebem i polupane mozgove
a ja ne znam kakvo bre ograđivanje od dveri, pa šta ćemo sa porodičnim šetnjama, šta ćemo sa onim konferencijama dveri gde je škabo govorio
bio gnjida osto gnjida
Starost: 20 Pridružio: 11 Dec 2008 Poruke: 1802 Gde živiš: novi bechej
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 29 June 2012, 14:21
nisam ja sam VOJVOĐANIN SEPARATISTA
DI SU NAŠI NOVCI????????????????????????????????????????????
Markiz Belletijev fan
Starost: 26 Pridružio: 10 Apr 2007 Poruke: 4704 Gde živiš: Bor
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 29 June 2012, 17:31
Meni je nekako Škabo uvek bio neshvaćen lik koji mi se nikad nije slagao sa ostatkom Sindikata. Počev od prvog solo albuma a pogotovu sad sa izraženim nacionalizmom sa F4 i ostalima.
mator sam 16 godina.
omiljeni reper eminem sve do 2009 kada je poceo da se debilise.
nekako nas jezik nije bas dobar za rimovanje nije zvucan kao engleski nismo u tom americkom fazonu.
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 29 June 2012, 18:55
Ne znam zasto se kod nas nacionalizam shvata kao nesto lose,pa Ivo Andric je bio clan nacionalistickog pokreta Mlada Bosna i jos mnogi nasi velikani,u svakom slucaju sve je bolje od sns-a demokrata i ostalih...
Gudroslave ocito ne citas sta pisemo,Skabo jeste bio uz dveri na porodicnim setnjama i to ali cim su usli u politiku on se ogradio