Starost: 6 Pridružio: 22 Jul 2007 Poruke: 659 Gde živiš: All Around
Redni broj posta: Poslao: 4 December 2011, 01:07 [IV Krug] - Ata vs. Milak
- Svaki par je dobio matricu za sebe.
- Strofa ne sme da bude kraca od 16 ni duza od 20 linija.
- Nema kontri. (tj. odgovaranja na ono sto je rekao protivnik u svojoj strofi)
- U III krugu je prozivanje na nacionalnoj, rasnoj i religijskoj osnovi dozvoljeno. (molba - ako vec koristite panceve te vrste, nek budu kreativni i zanimljivi, ne zelimo puko pljuvanje).
- Svako mora sa svog akaunta ovde u temi da okaci .mp3 strofu pod imenom "IV Krug - Taj vs. Taj" uz koju treba da prilozi tekst ovde u temi.
(strofe kacite na www.sendspace.com a mi cemo ih zatim okaciti na sajt gde ce biti moguce direktno preslusavanje i link nikad nece isteci)
- Rok za IV rundu je 3 dana, tj. do utorka 06.12. do 23:59h. (11:59pm)
Bitovi preko kojih ce se snimati u ovom krugu su vec dobro poznati produkti Carskog Reza! Zahvaljujemo se na tome.
ata
Starost: 100 Pridružio: 08 Nov 2011 Poruke: 27 Gde živiš: Sremska Mitrovica
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 4 December 2011, 02:55
Ja necu baciti jer se milak i ja poznajemo jebes mi mater 10 god i on ce to sranje da izgura do kraja tako da ga automacki proglasite za pobednika , smorila me prica oko betla zelim ti srecu MILAČE
Starost: 6 Pridružio: 22 Jul 2007 Poruke: 659 Gde živiš: All Around
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 4 December 2011, 21:08
"Onaj koji je automatski prošao dalje, u ovom slučaju Milak može slobodno ako oseti potrebu i misli da treba, da snimi strofu, koja može da bude betl ili reprezent i time obezbedi posetiocima nešto da slušaju, a samim tim i bit ne bi ostao neiskorišćen." (ovo nije obavezno)