Starost: 23 Pridružio: 13 Oct 2007 Poruke: 4244 Gde živiš: Krusevac
Redni broj posta: Poslao: 12 August 2012, 10:52 Lou Benny - Leto u gradu (Reci!)
Citat:
Ženski vokali: Nina i Milica
Scratch: DJ Munja i DJ BKO
Beat: Anke i Zuba
Vokali snimljeni u Basement studiju kod Gazda Paje
Mix & mastering: Marko Stojanović Louis MaraQYa (MSL Studio)
Ova pesma je snimljena za g funk mixtape "Samerfank" koji rade Anke i Zuba i koji će da bude vrh! Download mp3 (ovo je 160kbps, okačiću ovih dana 320) -
Kod:
Da bi ste videli link morate se registrovati. Hvala.
Video by Studio 13
Kod:
Da bi ste videli link morate se registrovati. Hvala.
Reditelj: Nemanja Vojinović
Direktor fotografije: Stefan Momirov
Asistent kamere: Stefan Pažin
Specijalni efekti: Bogdan Čurguz
Montaža: Andreja Radosavljević
Hvala Ljubici za skejtbord instruktažu :* ("nikad vozio skejt al sam za mikrofonom faca" giiiistro ;D)
Veliku zahvalnost dugujem Mack Damesu, Marku (za sve, a za skuter cunami naročito!!! ) i svim ljudima sa splava Molti Baci koji su pružili veliku podršku i pomoć u snimanju spota!
Takođe mnogo mnogo hvala Nemanji "Tricky" Blažiću, basket vanzemaljcu i mnogo velikom caru! Hvala i Secku za ludačka kucanja - nadam se da je prst u redu!
Hvala Juiceu bratu minlom - oridžinal БЕГЕФАНкТОМУ u Seicentu - za megafanke žnjicuvo!
Hvala Galetu, DJ I Ronu i DJ Workeu za omogućeno snimanje na Povetu i hvala svima koji su se iscimali i banuli na snimanje po gradu: Čkalja i ekipa, Ćome, Lo Renco i ekipa, Una, Nevena, Suzana, Ivana, Žuti Sick Touch, Coa DNK, Ušikani Toma, Žobla Felna, Marlon Brutal, DJ Kobazz, Žozi Žo, Mlata Sick Touch, Šmek Daddy, Stiven Drama, Mimi Mercedez, Ušikani Korda, DJ Munja, DJ BKO, Vojkanskee, DJ Coldie, Ill G, Voke 93FU, Wunste, Kiza, Proco Loco... (izvinjavam se ako sam nekog zaboravio - javite pa ću da dodam )
Hvala Bdatu Džutimu za snimak Bad Copy certa iz SKC, decembra 2003!
Starost: 24 Pridružio: 13 Nov 2009 Poruke: 808 Gde živiš: S.B.C
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 3 September 2012, 21:13
meni nije funk kad neko vezba i skuplja muda 30+ godina da bi prorepovao, stoga ne moze ovo da mi proda spiku, kvalitet je generalno neosporan, ranije stvari i sve, ali mi prica ne pije vodu..moguce da nisam u pravu ili sam neupucen, razuverite me ako gresim