Redni broj posta: Poslao: 25 August 2008, 21:47 Universal Share Downloader 1.3.4.9 sa svim pluginovima
Ovaj program je napravljen od strane nekog ruskog programera (Ne vazno) i njegova funkcija je sledeca:
Ubacite linkove od fajlova koje zelite da skidate i on ce automacki nakon skidanja jednog fajla da se prebaci na drugi, podrzava preko 150 sajtova ukljucujuci i neke poznatije poput rapidshera, megauploada itd. Softver je potpuno legalan jer on nije crack za ove sajtova niti je neka zaobilaznica, to jest on ce recimo na rapidu skinuti jedan fajl, sacekati vreme koje je potrebno za skidanje izmedju 2 downloada i automatski poceti da skida sledeci...
Nadam se da ce te uzivati jer ja uzivam. Stvarno dobar program..
Ako bude bilo greshaka recite pa cemo reshiti...
Kod:
Da bi ste videli link morate se registrovati. Hvala.
_________________ I been drinkin and smokin holdin shit cause a brother can't focus
Poslednji put izmenio Skipi dana 11 October 2008, 10:29; izmenio ukupno 2 puta
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 25 August 2008, 22:36
nije do programa..ali vec 2 dama mi prijavljuje da moja ip adresa skida neshto..ne mogu da verujem...-_-'..bzvz skroz..
inache,program radi verovatno..pukashava da skine,ali..kazhe da skidam vec..
Edit:krenuo jee..jee..xD
Starost: 23 Pridružio: 22 Dec 2007 Poruke: 4568 Gde živiš: Bor
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 27 August 2008, 16:29
a koji ti je provajder?
_________________ vučem hip hop za kosu
nazad u prljavi podrum
N3X pisao/la:
Brate stvarno mi se ne da da postujem vers...umru mi i baba i djed u roku od 7dana...ako nije problem da postujes prvi svoje vers...odgovorim posle saxrane
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 28 August 2008, 15:45
Recite ako link ne radi da kacim ponovo ovog puta sa josh vishe pluginova, provalio sam neshto. Ako ima i premium usera za rapid skinuo sam pluginove i za to.
_________________ I been drinkin and smokin holdin shit cause a brother can't focus
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 29 August 2008, 02:34
Skipi pisao/la:
Recite ako link ne radi da kacim ponovo ovog puta sa josh vishe pluginova, provalio sam neshto. Ako ima i premium usera za rapid skinuo sam pluginove i za to.
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 29 August 2008, 02:37
e stvarno je opasna stvar ovaj downloader ja dosad skinuo 2 filma na rapid koji me usto i zeza sa onim "vec skidas sa te IP adrese" i ako neko razmislja dali da skine nek ne zeza prog je opasan ili usuprutnom ide u... :u kazan: :u kazan:
Pridružio: 07 Apr 2007 Poruke: 413 Gde živiš: luksuzna vila
Redni broj posta: googlebookmark.png Poslao: 2 September 2008, 22:05
vec dugo koristim slican program Free download manager
i odlican je
i brze skidam preko njega fajlove sa rapida i megaup. nego kao sto sam pre skidao
a da vam tek ne pricam koja je munja za skidanje sa torrenta, pa i fajlova sa ftpa
i mali je program ne zauzima uopste mnogo na hardu