Serbianunderground » Hip hop vesti » Svi kao jedan (Hip-Hop Festival)

Svi kao jedan (Hip-Hop Festival)

Kategorija: Hip hop vesti | Datum: 05.11.2011. | Autor: dILaz (svi postovi)

INFORMACIJE O FESTIVALU : 

Hip Hop u našoj zemlji postoji već dvadeset godina, a tokom ove dve decenije smenjivale su se generacije, kako među izvođačima, tako i među publikom. Hip-Hop spektakl pod nazivom „Svi kao jedan“ osmišljen je da okupi kopletnu domaću scenu posvećenu Hip-Hopu kao svojesvrsnoj subkulturi. Tako će na ovom događaju nastupiti gotovo sva značajna imena domaće scene, a konačna lista izvođača sadržaće preko trideset renomiranih imena.

Ovo će biti prvi put u istoriji domaćeg Hip-Hopa da jedan događaj okupi celu scenu i da na jednom mestu posetiocima ponudi retrospektivu domaćeg stvaralaštva u sferi Hip-Hopa, a od hitova uz koje su odrasle generacije, do aktuelnih numera koja su tek izašla iz studija domaćih repera. Solo izvođači, grupe, živ nastup bendova, DJ nastupi, B-Boy session, grafiti uživo…

Svi kao jedan biće više od događaja, svojevrstan dokaz o postojanju i aktivnosti Hip-Hop scene u Srbiji, događaj na kome će više od 3.000 posetilaca imati priliku da doživi sve što je obeležili Hip-Hop kulturu u našoj zemlji od samog početka do danas.

Koncert će se održati u hali zatvoren fabrike Beko na Dorćolu ispod Zološkog vrta i Parkin servis otimača. Za tačnu lokaciju kliknite OVDE, a za prodaju karata posetite Kobazz šop u Beogradu koji se nalzi kod Zelenog Venca (klikni OVDE da vidiš lokaciju na karti).

Cena karte u pretprodaji će iznositi 800 i 900 dinara.
Cena karte na dan koncerta će iznositi 1000 dinara.
Cena karte na veče koncerta će iznositi 1200 dinara.

Ideja na kojoj je zasnovan program ovog događaja jeste da okupi i izvođače i publiku svih generacija koji će nas tokom ovog osmočasovnog događaja provesti kroz vreme i evoluciju Hip Hopa na ovim prostorima, od njegovih samih početaka pa sve do danas.

Rezultat do sada neviđenog broja izvođača na jednom mestu, biće preko 120 kultnih numera svih ovih izvođača koje su obeležile domaći hip hop, a koje će se jedna za drugom smenjivati u najdužem do sada programu jednog ovakvog događaja, u trajanju od skoro 8 sati.

Ovo je događaj čiji koncept ne trpi hejt, sujetu, rasne razlike i političke nesuglasice, ovo je događaj na kojem će svi reperi konačno nastupiti pod jednim krovom, rame uz rame sa svojim uzorima i svojim naslednicima, događaj koji će se pamtiti i prepričavati.

Do sada potvrđeni izvođači:

Sunshine / VIP / THC / LUD / Struka / Sef Sale / Juice / Bdat Dzutim / Lu Beni / Prti Bee Gee / Shkabo / Iskaz / Ill G / Bvana / MAX / Carski rez / Bata Barata / Ajs Nigrutin / Vudu Popaj i drugi…

Objave novih imena koja budu potvrđena u međuvremenu možete pratiti zvaničnom sajtu festivala.

NAPOMENA:

Zbog velikog broja izvođača i ograničenog vremena kojim raspolažemo, program će morati da startuje ranije nego što je to uobičajeno, najverovatnije već oko 19h. Prostor u kojem se organizuje događaj ima dozvolu za rad do 05h.

Voditelj programa je Galeb Nikačević Hasci-Jare.

Jedno reagovanje na “Svi kao jedan (Hip-Hop Festival)”

Ostavite odgovor