Kreativni pokloni za rođendan koji će vašeg partnera oduvati sa nogu

Par se ljubi

Približava se datum rođendana, a vi i dalje nemate ideju šta da poklonite vašem partneru?

Ne brinite, na pravom ste mestu, jer smo i sami rešili da ponudimo nekoliko originalnih rešenja i spasimo vas od muke smišljanja novih ideja za poklon. 

Nadamo se da niste iskoristili baš sve preporuke koje ćemo predstaviti u nastakvu teksta i da ćete pronaći idealno rešenja za vašu dragu osobu. Trudili smo se da naša ideja ne budu kliše, sa određenom dozom praktičnosti i originalnosti koja će vašem partneru itekako značiti.

Nastavite sa čitanjem teksta i upoznajte se sa našim preporukama o tome kako na najbolji mogući način iznenaditi voljenu osobu.

Sa slatkim poklonom nikada nećete pogrešiti

Slatkiši su nešto što skoro svakog od nas obraduje, pa kiks prilikom odabira poklona mogu biti samo ako znate da vaš partner izričito odbija slatkiše i sve što sadrži šećer.

Slatki poklon za rođendan sjajan je kao prvi izbor, ali najčešće dolazi kao propratni dar uz nešto veće. Svakako je odličan izbor za dopunu celokupnog iznenađenja!

Ne postoji pravi odgovor na pitanje:

  • Koji slatkiš da kupim?

Verujemo da i sami veoma dobro poznajete voljenu osobu, pa možete odabrati rođendanske torte, krofne, čokolade ili nešto drugo po njenom/njegovom ukusu. Slatkiši mogu biti lepo upakovani, servirani i iskreirani tako da pored fenomenalnog ukusa pruže i pravo vizualno zadovoljstvo.

Napravite žurku iznenađenja na dan rođendana

Iako su pokloni kao takvi nešto što se podrazumeva baš na dan rođendana, koliko god da se potrudite oko njih, oni neće toliko iznenaditi vašeg partnera baš zbog toga što se očekuju.

Međutim, nešto što će definitivno oduševiti vašu voljenu osobu jeste žurka iznenađenja, koju možete napraviti u organizaciji sa njegovim/njenim najboljim prijateljima.

Isplanirajte sve unapred i ne dozvolite da na bilo koji način posumnja. Po pitanju organizacije žurke iznenađenja najvažniji je odabir same lokacije.

To može biti u vašem stanu ili nekom kafiću, ali što je lokacija neobičnija, to će i iznenađenje biti veće. Odaberite neko mesto koje je značajno za vašu romantičnu vezu, možda mesto prvog poljupca, upoznavanja ili nešto drugo što nosi određenu simboliku u vašoj vezi.

Potrudite se da hrana, piće i muzika budu u skladu sa ukusom slavljenika, jer ipak je to njegov ili njen veliki dan, a vi ste tu da ga na pravi način upriličite!

Poklon sa mašnom

Romantično putovanje na dugo željenu destinaciju

Verujemo da vi i vaš partner imate nekoliko mesta koje već dugo želite da posetite, bilo da je to neki od evropskih gradova, prirodne lepote naše zemlje ili neka skrivena destinacija koju zamišljate kao samo vašu.

Prema našem mišljenju, od vaše kreativnosti mnogo toga zavisi kada je u pitanju odabir destinacije. Nije važno da to bude skupa ili fensi lokacija, već nešto vaše. 

Naš je savet da sa pripremom ove vrste poklona krenete znatno ranije i na vreme pogledate cene i pripremite budžet. Ne dozvolite da ideja propadne zbog loše i neblagovremene organizacije.

Za odlazak na romantično putovanje tokom zimskog perioda preporučujemo neku od naših planina, gde se nalazi mnoštvo privatnih kućica, apartmana i drugog smeštaja koji će vam pružiti sve što je potrebno.

Ukoliko je rođendan vašem partneru tokom perioda sa lepšim vremenom, predlažemo da rezervišete smeštaj u nekom obližnjem evropskom gradu sa duhom i tradicijom.

Napravite album sa zajedničkim fotografijama uz propratne opise

Živimo u eri digitalne stvarnosti, gde se svaki momenat beleži pametnim telefonima. Odabrane slike završe na društvenim mrežama, dok ostale ostaju sačuvane do nekog perioda kada promenite telefon ili odlučite da vam više nisu drage.

Ma koliko god sada fotografija bila dostupnija kao format umetnosti, verujemo da je potrebno ceniti je u svakom pogledu, takođe i u onom opipljivom.

Upravo iz toga proizlazi naš sledeći predlog za poklon. Zašto ne biste izradili omiljene slike sa dragom osobom i napravili album sa fotografijama sa najboljim momentima iz vaše veze.

Dodatno možete napisati i opise fotografija i ubaciti ih ispod slike, te na taj način zameniti opciju za opis fotografije na društvenim mrežama – spoj modernog i tradicionalnog, a veoma romantično!

Svojoj omiljenoj osobi kupite zvezdu sa neba

Kupovina zvezde danas je zapravo zaista moguća, a ponuda pada na nekoliko hiljada zvezda koje nisu vidljive golim okom, jer se onima koje su vidljive imena ne mogu menjati zbog toga što se unapred dodeljuju.

Vašoj zvezdi možete dati ime, dok nakon kupovine dobijate sertifikat, astronomsku mapu, brošuru za pronalaženje i uglavnom čestitku.

Savršen poklon koji vam omogućava da dragoj osobi konačno kažete:

  • Skinuo/la sam ti zvezde sa neba!

Iako naravno ne dobijate imovinsko vlasništvo nad zvezdom, verujemo da će ova kupovina vašem partneru biti mnogo značajnija nego bilo kakav materijalni poklon.

Nadamo se da smo vam dali dovoljno kreativnih ideja koje će vam pomoći da vašu voljenu/voljenog oborite sa nogu. Opcija je još mnoštvo, pa verujemo da ćete i sami dodatno potruditi, a neka vam naše ideje makar budu osnova za dalje razmatranje.