Najbolji povodi za korporativnu proslavu

Case sampanjca na korporativnoj proslavi

Korporativne proslave odličan su način da provedete drugačije vreme, na drugačijem mestu, od onog standardnog, radnog i svakodnevnog u kancelariji sa svojim kolegama ili drugoj vrsti poslovnog objekta u kom zajedno radite. Takođe, možda je korporacija u kojoj radite velika, ili su smene takve da neke svoje kolege nikada niste ni upoznali.

Upravo korporativna proslava predstavlja odličan način da ovo promenite, upoznate ih, a sa onima koje ste već upoznali – provedete vreme u sasvim drugačijem ruhu. Ako se pitate koji su najbolji povodi za organizaciju korporativne proslave, kao i kada možete organizovati neke od njih, navešćemo predloge u nastavku teksta.

Proslava godišnjice firme

Proslava godišnjice od kada je firma počela da radi odličan je povod za organizaciju korporativne proslave! Ovaj datum vlasnici firme sigurno će želeti da proslave kao početak rada njihove korporacije, a proslava godišnjice prilika je i da se sumiraju dosadašnji rezultati rada, a najave i budući planovi, ali pre svega je odličan način da se svi lepo provedu!

Ovako važan događaj, naravno, trebalo bi da se organizuje u lepom, prostranom i elegantnom prostoru koji u svojoj ponudi ima i samu organizaciju korporativne proslave, a magazabelgrade.com savršena je za to! Proslava 1. godišnjice, 5. ili 10. godišnjice, češće su od proslave onih jubileja koji nisu “simbolični”. Takođe, proslava godišnjice korporacije nakon godine u kojoj je ona doživela uspehe odličan je način da se oni i proslave!

Proslava povodom velikog uspeha korporacije

Veliki uspesi korporacije, ili još bolje – trenuci kada se uspesi zaređaju, predstavljaju obožavan fenomen kod svih – kako vlasnika korporacije, tako i zaposlenih, ali i saradnika firme. Uspesi kao što su sasvim nova dostignuća, stvaranje dovoljno resursa za širenje firme, dobijanje nagrade ili novih, važnih saradnika definitivno su odličan povod za organizaciju korporativne proslave na kojoj će se dostignuća valjano i proslaviti.

Pice na korporativnoj proslavi

Korporativna proslava kao prilika za PR

Korporativna proslava predstavlja odličnu priliku za promociju firme, njenog proizvoda, usluge, događaja ili bilo koje druge stvari ili delatnosti kojom korporacija posluje. Proslava je, u tom slučaju, odličan način da se proizvod ili usluga ispromovišu.

Sem zaposlenih, na ovakvu vrstu proslave treba pozovati i saradnike, kao i potencijalne saradnike firme, ali i ostale ljude iz branše i dobro targetirane potencijalne kupce ili korisnike proizvoda ili usluge koju nudite.

Uz kratku prezentaciju na samom početku događaja kojom ćete proizvod ili uslugu predstaviti, pobrinite se da ova proslava bude prisutna u vidu fotografija na društvenim mrežama, ili kratke vesti u medijima ako za tim ima potrebe. Najvažnije je poslati pravu poruku i iskoristiti proslavu da predstavite ono što reklamirate.

Korporativna proslava i tim-bilding

Povod za korporativnu proslavu, a ne samo njegova posledica, može biti upravo druženje, upoznavanje i dobar provod svih koji rade u korporaciji. Tim bildinzi odlično utiču na produktivnost zaposlenih, a jedan od načina za njegovu organizaciju upravo je organizacija korporativne proslave. Korporativna proslava povodom tim-bildinga zaposlenih omiljena je među njima, a nema sumnje da će biti i ona sa najboljim provodom.

Korporativna proslava radi zajednočkog obeležavanja praznika

Korporativnu proslavu možete organizovati i radi zajedničkog obeležavanja praznika među kojima je Nova godina najpopularnija. Ovo je, sem godišnjice firme, najčešći povod za korporativnu proslavu, a svi zaposleni rado odvoje jedno veče da i sa korporacijom proslave praznik. Sem novogodišnjih praznika, i pred uskršnji odmor možete napraviti druženje za zaposlene, ali nema potrebe i za priređivanjem korporativne proslave.

Ne zaboravite da je korporativnu proslavu, o kom god povodu da je reč – najvažnije dobro organizovati. Ovome treba posvetiti i vremena, pa savetujemo da odaberete prostor za korporativnu proslavu koji nudi i njenu organizaciju, te na taj način ovo prepustite profesionalcima. Dobra atmosfera ključna je za kvalitetnu i dobru korporativnu proslavu, a potrudite se da izborom muzike obezbedite što veće zadovoljstvo među prisutnima, pa bez obzira na povod – nema sumnje da će dobar provod biti zagarantovan.