Postani deo srpske muzičke scene!

Oduvek ste maštali da stojite pred publikom sa mikrofonom u rukama? Da svi znaju tekstove vaših pesama? Da se vaš youtube kanal usija od pregleda novih spotova i pesama? Vreme je da učinite prvi korak na putu do toga da postanete muzička zvezda o kojoj će svi pričati!

Ko će od tebe napraviti zvezdu?

Priliku da zasijaš pružiće ti jedan sjajan tim, koji je svoje snage udružio u nameri da pomogne mladim ljudima koji su do sada imali samo želju, a ne hrabrost i priliku da se zaplove muzičkim vodama. Reč je o magazinu HEJ! i 3 mlada muzičara koji su organzovali jedan veoma zanimljiv konkurs.

O kome je reč? Vojin Todorović – bitmejker, Nemanja Aritonović – reper i videograf i Milan Popović allias Arriel – višestruko nagrađivani DJ i tekstopisac su tim koji će vam pomoći da osvojite glavnu nagradu – snimanje svoje prve pesme, i sa vama raditi na istoj.

Šta treba da uradiš?

Put do muzičke scene nikad nije bio lakši. On se sastoji iz 3 koraka:

  • Zaprati na Instagramu Vojina, Nemanju i Milana
  • Snimi se kako pevaš svoju omiljenu pesmu u trajanju do minut i po, i okači snimak na svoj profil koji je javan (ovo je veoma bitno, kako bi oni mogli da vide vaš snimak)
  • Tagujte Nemanju, Milana i Vojina, i naravno HEJ! Magazin i Famozu, i u opis snimka stavite #hejzvezda i #famozazvezda.

Veoma jednostavno, zar ne?

Šta se traži od HEJ! zvezde?

Ukratko – sve. Traži se ceo paket, jer je dobro poznato da neke od najvećih zvezda nisu one sa najboljim glasom na svetu, već oni koji uz vokalne sposobnosti poseduju karakter, harizmu i stvoreni su za scenu.

Samo 22 najboljih ući će u takmičenje i steći pravo da se bori za svoju prvu pesmu, koja može postati hit u klubovima. Na konkursu mogu učestvovati svi iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, BiH, Crne Gore i Makedonije. Počnite sa snimanjem, jer prijave traju do 20. juna. Srećno!