Provedite odmor na najlepšim evropskim plažama uz jeftine avio karte

Šešir i Kidl - vreme za odmor

Sezona godišnjih odmora uveliko je počela a na turistima je večita dilema: koju zemlju posetiti i na obalama kog mora provesti dane zasluženog odmora. Postoji nekoliko evropskih zemalja u kojima je zagarantovano uživanje u čistom moru i prelepim plažama, a pored toga, odmor možete iskoristiti da upoznate i njihove velelepne gradove. Te zemlje su Italija, Grčka i Španija i do kojih možete povoljno doputovati zahvaljujući jeftinim avio kartama Air Serbia.

Odmor na ostrvskom i kontinentalnom delu Italije

Italija, zemlja koja se nalazi na jugu Evrope poznata je kao zemlja umetnosti, muzike, arhitekture, mode, a pre svega kao zemlja turizma koja gostima tokom cele godine nudi brojne sadržaje koji su vredni pažnje. Italija izlazi na pet mora – Jadransko, Ligursko, Tirensko, Jonsko i Sredozemno, a njena obala je duga 1600 km. Ovako duga obala, čisto more, uređene plaže i veoma bogata turistička ponuda ispuniće najrazličitije zahteve turista. Na vama je da izaberete neko od italijanskih letovališta koje je po vašoj meri, kupite jeftine avio karte Air Serbia za sebe i vaše društvo i upustite se u avanturu upoznavanja ove čuvene zemlje.

Grčka vam nudi veoma dugu obalu

Grčka je smeštena na jugu Balkanskog poluostrva, izlazi na Jonsko, Egejsko i Sredozemno more a njena obala, uključujući i obale brojnih ostrva, je duga malo preko 15000 km, što je stavlja na 9. mesto kada je reč o najdužim obalama na svetskom nivou. Ukoliko obezbedite jeftine avio karte Air Serbia za svega nekoliko sati bićete u ovoj zemlji i imaćete priliku da uživate u tirkiznom moru i peščanim plažama, kako na ostrvima kojih ima 9.835 tako i na njenom kontinentalnom delu. Tokom odmora u Grčkoj, pored prelepih plaža i čistog mora, imaćete priliku da isprobate jela njihove tradicionalne kuhinje kao što su giros, suvlaki, musaka i mnoga druga, ali i da se upoznate sa drugim znamenitostima. Neka vas jeftine avio karte Air Serbia odvedu i do Atine, grada bogatog kulturnim i istorijskim spomenicima. Grada koji je centar antičke prošlosti, kolevka demokratije, filozofije i brojnih nauka i drugih civilizacijskih dostignuća.

Španija – zemlja vina i flamenka

Španija  se nalazi na Pirinejskom poluostrvu i zauzima južni deo Evrope. Izlazi na Sredozemno more na jugu i istoku, kao i na Atlantski okean na severu i severozapadu a njena obala je, uključujući i ostrva, duga oko 5000 km. Španija je zemlja koja odiše pomešanošću kultura, nacija i raznolikosti. Poznata je po nesvakidašnjoj arhitekturi, zavodljivom flamenku, autentičnoj koridi kao i po jedinstvenom španskom vinu.

Ukoliko se odlučite da letovanje provedete na plažama ove zemlje, ne zaboravite da izdvojite i nekoliko dana za obilazak čuvene Barselone, kao i prestonice Madrida. Uživaćete u svakom delu ove zemlje, za čije se stanovnike kaže da umeju da „Uživaju u životu“.

Predivna obala, čisto more, bogata priroda, kao i veoma ljubazni i gostoprimljivi domaćini postaraće se da imate gorišnji odmor vredan pamćenja. Budite sigurni da ćete poželeti da se ponovo vratite u Španiju, i to što pre, a zahvaljujući jeftinim avio kartama Air Serbije to ćete moći veoma lako.