Zvezde najavile nove trendove – evo šta se nosi ovog leta

Devojke u kupaćem skaču u more

Leto je uveliko tu, a mi, usled situacije izazvane pandemijom, pomalo kaskamo za dopunjavanjem ormara trendi komadima sezone. Ipak, prije nego što pojurimo u prvi shopping mall – treba ispuniti omiljeni ritual i informisati se o novim modnim trendovima koji osvajaju svet ove sezone.

Ima li boljeg načina da to i učinimo nego da pogledamo šta nam svojim svežim odevnim kombinacijama najavljuju najveći trendseteri na svetu – zvezde?

Učinili smo to umesto vas i istražili smo najnovije outfite zvezda, te izveli zaključke o trendovima u predstojećoj sezoni. Do čega smo došli i koji će modni trendovi osvojiti gradove, plaže i promenade širom sveta – saznajte u nastavku teksta! 

Poigravanje materijalima – kupaći kostimi u novom ruhu 

Ono što nam pokazuju svetske modne piste, društvene mreže, ali i ekstremno dobri kupaći koji se mogu kupiti online, jeste da je poigravanje materijalima izuzetno popularno ove sezone. Pored klasičnih materijala od kojih se izrađuju kupaći kostimi, na tržištu se našao sve veći broj novih materijala koji postavljaju nove standarde kada su kupaći u pitanju.

Tako je svoj povratak na scenu doživio popularni streč materijal, blago naboran, interesantan, razigran i sjajan za naglašavanje ženstvenosti uz osećaj udobnosti. Ovaj materijal viđali smo na različitim topovima i majicama, međutim, sada imamo priliku da ovakve modele nosimo na letovanju

Naići ćete i na modele sa karnerima izrađenim od različitih materijala, kao i na one sa dodatom čipkom. Moglo bi se reći da aktuelni modni trendovi diktiraju to da kupaći sve više izgledaju kao odevni komadi koji se mogu nositi i van plaže, a vama ostavljamo na procenu kako ćete ih uklopiti. 

Visoko sečeni kupaći kostimi – za efekat dužih nogu

Verujemo da će mnoge dame obradoviti trend visoko sečeni kupaćih kostima, koji kreiraju efekat izuzetno dugih nogu, baš onakvih kakve krase manekene na modnim pistama. Ovaj vanvremenski trend dolazi nam iz osamdesetih i izuzetno je podesiv i prilagodljiv različitim potrebama i stilovima.

Dakle, možete odabrati jednodelni kupaći kostim sa visokim izrezom i tako postići da vam figura izgleda znatno izvajanije – noge će vam doći do izražaja, a sakrićete višak u predelu bokova i stomaka. Također, možete se opredeliti i za dvodelni kupaći kostim i atraktivnu varijantu u kojoj ćete pleniti plažom. 

Animal print – trend koji ne izlazi iz mode 

Možda vas nije kupio na prvu, i trebalo vam je vremena naviknuti se na paradu životinjskih šara na različitim odevnim komadima, međutim, verujemo da su mogućnosti koje ovaj trend nudi urodile plodom i da su vas zavele šare iz džungle. Animal print je posebno popularan kao dezen za bikini, i kao takav je obišao ceo svet

Odaberite svoj omiljeni dezen, među kojima se mogu naći različite varijante šara zmije, leoparda, tigra ili neki sličan dezen u koji ćete se sa lakoćom zaljubiti. Ukoliko ne želite preterati sa animal printom, možete odabrati kupaće kostime koji imaju samo takve detalje, ili se odlučiti za gornji ili donji deo u animal printu, dok će drugi deo biti jednobojan.

Metalik kupaći – model koji “upada u oko”

Ako se pitate kako privući pažnju svojom pojavom na plaži, aktuelni trendovi će vam predložiti sjajnog pomagača – metalik kupaći kostim. Ukoliko odaberete svedenu varijantu i jednostavnu formu u kombinaciji sa metalik bojom, budite uvereni da ćete postići željeni efekt.

O tome vam mogu posvedočiti i instagram profili svetskih zvezda, koje paradiraju i uživaju u fotkanju obučeni upravo u metalik kupaće kostime. Najpopularnije varijante ovog kostima dolaze u zlatnoj i srebrnoj varijanti, ali postoje i opcije u drugim bojama. 

Jednodelni modeli neobičnih formi

Devojka u pink jednodelnom kupaćem kostimu

Pojam jednodelni kupaći iz sezone u sezonu obuhvata sve veći broj različitih modela, isečenih na neobične načine, tako da otkrivaju sve veće delove kože, dok pokrivaju tačno ono što je potrebno.

Ovakva prilagodljivost učinila je da postanu omiljeni među zvezdama, koje pokazuju svoje izvajane figure upravo u ovakvim modelima. Igranje formom dalo je priliku damama da se osete zavodljivo i seksi, a pokriju i gotovo svaki nedostatak. 

Zvuči primamnjivo, a i da je finalni rezultat upravo ovakav svedoči i sveprisutnost ovih modela na tržištu i na plažama širom sveta.

Bilo da uživate u praćenju trendova, ili ih koristite samo kao smernice za formiranje ličnog stila, verujemo da ćete ove savete uspešno primeniti i zasijati ovog leta ma gde se našli.